Harry Maguire ei ole enää Manchester Unitedin kapteeni.

Maguire ilmoitti sosiaalisessa mediassa keskustelleensa Erik ten Hagin kanssa, joka tiedotti topparille vaihtavansa joukkueen kapteenia.

Maguire nousi Manchester Unitedin kapteeniksi ensimmäisellä kaudellaan seurassa. Manchester Unitedin tuolloinen päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær nimesi Maguiren kapteeniksi tammikuussa 2020, kun Ashley Young oli siirtymässä Internazionaleen. Maguire toimi Manchester Unitedin kapteenina kolmen ja puolen vuoden ajan.

Toppari menetti paikkansa joukkueen avauskokoonpanossa viime kaudella. Maguire ei ole mahtunut sen suuremmin ten Hagin suunnitelmiin.

Telegraphin mukaan West Ham on halukas lainaamaan Maguiren ensi kaudeksi. Lue lisää täältä.

– Valmentajani kanssa käytyjen keskusteluiden jälkeen hän ilmoitti minulle vaihtavansa kapteenia. Hän kertoi minulle syynsä ja vaikka olenkin henkilökohtaisesti äärimmäisen pettynyt, annan tulevaisuudessakin kaikkeni jokaisella kerralla, kun kannan tätä paitaa, Maguire kirjoitti.

Harry Maguire

@HarryMaguire93
After discussions with the manager today he has informed me he is changing captain. He outlined his reasons to me and whilst I’m personally extremely disappointed, I will continue to give my all every time I wear the shirt.

So I wanted to say a massive thank you to the…