Manchester Unitedin toppari Harry Maguire on tyytymätön kohteluunsa, kertoo Sky Sports.

Maguire, 30, kertoi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa, että Unitedin manageri Erik ten Hag on päättänyt ottaa häneltä joukkueen kapteeninnauhan pois.

Englannin maajoukkuepuolustaja ehti toimia manchesterilaisten kipparina kolme ja puoli vuotta, mutta hän joutui ajan myötä enenevissä määrin kritiikin kohteeksi.

Maguiren peliaika on vähentynyt huomattavasti ten Hagin tultua Unitedin manageriksi vuosi sitten. Viime kaudella toppari pelasi Valioliigassa vain 16 ottelussa aloittaen niistä puolet vaihdossa.

Kapteenin vaihtumisesta kirjoitettiin mediassa jo aiemmin viime viikolla, joten se ei tullut Maguirelle täysin yllätyksenä.

Maguire on vihainen tapahtuneesta ja kokee, että hänet on käytännössä asetettu myyntiin. Hän aikoo kuitenkin käyttäytyä ammattimaisesti ja antaa aina sata prosenttia itsestään.

Skyn mukaan Maguirella riittää vaihtoehtoja, jos hän jättää Manchester Unitedin. Kiinnostuneita ottajia olisi sekä Englannissa että muualla. Muun muassa West Hamin tiedetään tarkkailevan Maguiren tilannetta mielenkiinnolla.

Hänen ja Unitedin sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta.

Harry Maguire

@HarryMaguire93
After discussions with the manager today he has informed me he is changing captain. He outlined his reasons to me and whilst I’m personally extremely disappointed, I will continue to give my all every time I wear the shirt.

So I wanted to say a massive thank you to the…

Linkki twiittiin.