Harry Kanen tulevaisuudesta on puhuttu pitkään.

Kanen nykyinen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy alkavan kauden jälkeen. Timesin saamien tietojen mukaan Kane on päättänyt olla tekemättä jatkosopimusta Tottenhamin kanssa. Lue lisää täältä.

Saksalaisjätti Bayern München on toden teolla Kanen kintereillä ja haluaa hankkia huippumaalintekijän mahdollisimman pikaisesti. Tottenhamin on kerrottu hylänneen hiljattain Bayernin 80 miljoonan euron tarjouksen Kanesta.

Manchester Unitedin ja Englannin A-maajoukkueen legendaarinen hyökkääjä Wayne Rooney kuvailee Kanea Tottenhamin vangiksi. Rooneyn mukaan Kanen olisi korkea aika vaihtaa maisemaa voittaakseen pokaaleja.

– Kane on Tottenhamin vanki. Mielestäni jo viime kaudella oli oikea aika lähteä, mutta hän jäi sinne. Kane varmasti uskoo pokaalien odottavan häntä muualla. Kane on tehnyt kaiken mahdollisen voittaakseen niitä Tottenhamissa, Rooney muistutti The Athleticille.

– Nyt on todennäköisesti oikea aika lähteä muuhun seuraan ja vaikuttaa siltä, että Kane on valmis tekemään niin. Tiedämme kuitenkin Tottenhamin voivan olla joskus vaikea, Rooney viittasi vaativana neuvottelijana tunnettuun Tottenhamin puheenjohtajaan Daniel Levyyn.