Harry Kanen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy ensi kesänä.

Timesin mukaan Kane on päättänyt olla allekirjoittamatta jatkosopimusta Tottenhamin kanssa. Se tarkoittaa sitä, että joko Tottenham myy Kanen tänä kesänä tai kärki vaihtaa maisemaa vapaana agenttina ensi kesänä.

Bayern München on ollut jo pitkään toden teolla Kanen kintereillä, mutta Tottenham ei ole suostunut myymään pelaajaansa. Timesin mukaan Tottenham on hylännyt Bayernin 80 miljoonan euron tarjouksen Kanesta.

Tottenhamin päävalmentaja Ange Postecoglou otti kantaa Kanen tilanteeseen lehdistötilaisuudessaan. Postecoglou haluaa ratkaisun siirtosaagaan pian.

– Emme halua olla tässä tilanteessa liian pitkään. En usko sen olevan hyvästä kenellekään. Ei Harrylle tai seurallekaan. En tosin halua asettaa mitään tiettyä ajankohtaa, jolloin tämän on päätyttävä, koska se vain lisäisi painetta entisestään. Haluat näiden asioiden tapahtuvan oikeista syistä.

Todellisuus on se, että hän on sopimuksen alainen pelaaja seurassamme. Kyse ei ole siitä, että hän sopimuksensa olisi päättymässä ja hänen pitäisi tehdä sen vuoksi päätös. Kanen sopimus kattaa vielä ensi kauden. En ole rauhassa asian suhteen, mutta en aseta hänelle tai muillekaan enempää paineita. En kuitenkaan usko, että kukaan meistä haluaa tämän tilanteen jatkuvan pitkään.

LUE MYÖS