Manchester Unitedd hakee markkinoilta uutta kovan luokan keskushyökkääjää.

United on spekulaatioissa ja lehtitiedoissa yhdistetty eliittitason maalipyssyihin, Kylian Mbappéen ja Harry Kaneen. Nyt toimittaja Fabrizio Romano vakuuttaa, ettei kumpikaan kaksikosta ole Unitedin suunnitelmissa.

Unitedin tavoitteena on hankkia tanskalainen Rasmus Højlund, Atalantan 20-vuotias keskushyökkääjä. Højlund osui avauskaudellaan Italiassa viime sesongilla yhdeksän kertaa 32 ottelussa. Moni myös muistaa, miten Højlund kuritti Suomea viime maaliskuun EM-karsintaottelussa hattutempun voimin.

Romanon mukaan tarjousta ei ole vielä jätetty, mutta sellainen on Unitedilta pian lähtemässä. Jos Højlund ei ole saatavilla, katse kohdistuu Mbappén ja Kanen sijaan pikemminkin Eintracht Frankfurtin Randal Kolo Muaniin.

LUE MYÖS