Chelsean espanjalaisvahti Kepa Arrizabalaga on Real Madridin kiikarissa. Jos brittimediaa on uskominen, hän on kauden 2023–24 ajan Realin mies. Espanjalaisseuralle tuli kiire rekrytoida Thibaut Courtois’n paikalle pätevä korvaaja, koska hänen polvestaan repesi eturistiside juuri kauden alla.

Myös Chelsean on nyt toimittava nopeasti, jos se mielii hankkia uskottavan kirittäjän Brightonista siirtyneelle Robert Sánchezille. The Guardianin mukaan se on kääntänyt katseensa Kasper Schmeicheliin.

Lue myös: Leicester-legenda Kasper Schmeichel ajautumassa ongelmapelaajaksi uudessa seurassaan

Ranskan liigan Nicessa pelaava Schmeichel, 36, on uransa ehtoopuolella, eikä hän ole enää erityisen kysytty maalivahti. Hän loi maineensa Leicesterissä, jossa hän pelasi 479 ottelua vuosien 2011 ja 2022 välillä. Leicester tarjosi hänelle puitteet edetä valioliigatasolle.

2000-luvun kahtia jakautuneessa Valioliigassa tuskin kukaan toinen maalivahti pystyy tekemään yhden joukkueen kanssa samankaltaista nousua Mestaruussarjasta Valioliigan voittajaksi.