Leicesterin entinen maalivahti ja kapteeni Kasper Schmeichel ei ole toistaiseksi antanut kovin hyvää vaikutelmaa itsestään uudessa seurassaan, kertoo RMC Sport.

Tanskan A-maajoukkueessa 84 kertaa esiintynyt Schmeichel, 35, pelasi Leicesterissä 11 vuotta, kunnes siirtyi tänä kesänä ranskalaiseen OGC Niceen.

Hän torjui Leicesterin maalilla lähes 500 ottelua ja oli avainroolissa voittamassa kertaalleen Valioliigan ja FA Cupin mestaruutta.

RMC Sportin mukaan Schmeichel on käyttäytynyt Nizzassa epäammattimaisesti ja jättänyt noudattamatta joukkueen yhteisiä sääntöjä.

Tanskalaistorjuja saapui seuraan ”erityisen korkealla” rasvaprosentilla, eikä hän ole pitänyt kiinni sovituista tapaamisajoista tai seuran määräämistä lepopäivistä.

RMC:n mukaan Schmeichelin leiri on myös yrittänyt keplotella hänelle paikkaa avauskokoonpanossa keskustelemalla suoraan seuran omistajan Jim Ratcliffen kanssa.

Schmeichelin seurue olisi halunnut, että hän on tolppien välissä kauden avausottelussa, mutta Nicen päävalmentaja Lucien Favre laittoi maalille ennemmin Marcin Bulkan. Schmeichel pelasi seuraavat kuusi sarjaottelua, mutta Nicen viimeisimmässä pelissä maalilla oli jälleen Bulka.