Manchester Cityn toppari John Stones nähdään seuraavan kerran tositoimissa syyskuun maajoukkuetauon jälkeen, kertoo BBC.

Stones, 29, kärsii lihasvammasta, jonka hän sai Cityn pre-seasonin aikana.

Englannin maajoukkuetoppari pelasi Community Shieldissä Arsenalia vastaan ja oli penkillä UEFA Super Cupissa Sevillaa vastaan, mutta Valioliigan kahdella ensimmäisellä kierroksella hän ei ollut kokoonpanossa lainkaan.

Stones saattaa loukkaantumisensa takia olla sivussa myös Englannin EM-karsintapeleistä Ukrainaa ja Skotlantia vastaan.

Manchester City kohtaa vielä ennen maajoukkuetauon alkamista Sheffield Unitedin ja Fulhamin Valioliigassa.

City sai hiljattain muitakin ikäviä uutisia loukkaantumisrintamalta, kun keskikenttäpelaaja Kevin de Bruyne loukkasi takareitensä. Belgialaistähden jalka operoitiin, ja hän saattaa olla sivussa jopa neljä kuukautta.