Erik ten Hag oli tyytyväinen Manchester Unitedin onnistuttua kääntämään ottelun Nottingham Forestia vastaan painajaisalun jälkeen. Red Devils päästi avausminuuteilla kaksi nopeaa maalia, mutta isäntäjoukkue kiri lopulta 3-2-voittoon.

United on voittanut ensimmäisestä kolmesta ottelustaan kaksi alkavalla Valioliiga-kaudella.

– Se oli kauhea alku ja teimme totta kai virheitä, mutta olen tyytyväinen kiristä. Se johtajuus kuinka me pidimme kaiken kasassa, pitäydyimme suunnitelmassa ja pitäydyimme uskossamme. Me pelasimme todella hyvää jalkapalloa omilla säännöillämme ja teimme todella hyviä maaleja, Ten Hag arvioi ottelun jälkeen lehdistölle.

Yksin Unitedin nousun sankareita oli voittomaalin rangaistuspotkusta viimeistellyt Bruno Fernandes. Myös Casemiron tasoituksen pohjustanut portugalilainen sai manageri ten Hagilta kehuja.

– Hän pelasi kaikilla osa-alueilla todella hyvän ottelun korkeimmalla tasolla Hän pysyi rauhallisena, piti tunteensa kurissa ja käytti tunteitaan hyväksi oikeilla hetkillä. Hän oli loistava hyökkäyspäässä ja teki ratkaisevan veron, ten Hag suitsutti joukkueen tähteä.

LUE MYÖS!