Valioliigassa potkaistiin kello 17.00 käyntiin neljä ottelua.

Nottingham Forest voitti Chelsean Stamford Bridgellä 1-0. Anthony Elanga viimeisteli ottelun ainoan maalin toisen jakson alussa. Elanga laukoi boksin sisällä pallon varmasti ohi Chelsea-vahti Robert Sánchezin. Chelsea on kerännyt neljästä sarjaottelusta yhteensä vain neljä pistettä. Alkukausi on ollut varsinkin tuloksellisesti luokaton.

Tottenham järjesti melkoiset maalijuhlat Burnleyn vieraana. Ange Postecogloun Tottenham iski viisi maalia Burnleyn verkkoon ja voitti ottelun komeasti 5-2. Heung-min Son teki hattutempun. Myös Cristian Romero ja upeaa alkukautta pelaava James Maddison onnistuivat maalinteossa.

Sarjakärki Manchester City nappasi 5-1 -rutiinivoiton Fulhamista. Erling Haaland teki hattutempun. Kaikki kolme maalia syntyivät toisella jaksolla. Julián Álvarez ja Nathan Aké tekivät myös maalit mieheen. Manchester City on voittanut kaikki neljä sarjaotteluaan.

Brentford ja Bournemouth päätyivät 2-2 -tasapeliin Lontoossa. Bournemouth oli jo kiinni täydessä pistepotissa, mutta Brentfordin Bryan Mbeumo tasoitti ottelun 93. minuutilla.

Valioliigalauantain päätösottelu pelataan kello 19.30, kun Brighton isännöi Newcastlea.