Entinen Chelsea-pelaaja Frank Leboeuf olisi hankkinut Moisés Caicedon sijaan Sofyan Amrabatin lontoolaisseuran keskikentälle.

Blues maksoi Brightonille Ecudorin maajoukkuepelaajasta ennätyksellisen 115 miljoonan punnan siirtokorvauksen. Samaan aikaan Manchester United lainasi Fiorentinasta Amrabatin 30 miljoonan punnan osto-optiolla siirtoikkunan takarajalla.

Chelseaa vuosina 1996-2001 edustanut Leboeuf uskoo seuran tehneen väärän valinnan.

– Kun näen millaisia pelaajia lähtee Manchesteriin, puhun usein kuinka Chelsean pitäisi värvätä näitä kokeneita pelaajia keskikentälleen. Miksi emme miettineet tätä kaveria? Leboeuf kritisoi ESPN:lle.

– Hän olisi ollut täydellinen pelaaja Enzo Fernándezin pariksi. Hei saivat kyllä Moisés Caicedon, mutta yli 100 miljoonalla punnalla! Tämä kaveri meni Unitediiin lainalle ja hänet voidaan ostaa 30 miljoonalla punnalla. Se olisi ollut todellinen tarjoushankinta.

– Hän oli uskomaton Marokon paidassa viime MM-kisoissa. Hän on todistanut taitonsa. Miksi Chelsea ei lähde kokeneempien pelaajien perään?

Chelsea hävisi eilen kotonaan Nottingham Forestille 0-1-lukemin. Lontoolaiset ovat voittaneet ensimmäisestä neljästä ottelustaan vain yhden.

LUE MYÖS!