Saudi-Arabian siirtoikkuna sulkeutuu torstain ja perjantain välisenä yönä.

CBS Sportsin saamien tietojen mukaan saudiarabialainen Al-Ettifaq on Manchester Unitedin Jadon Sanchon kintereillä. Lähteen mukaan Al-Ettifaqin on määrä lähettää tuota pikaa lainatarjous Manchester Unitedille. Al-Ettifaq haluaa Sanchon lainalle joukkueeseensa alkaneeksi kaudeksi.

CBS:n mukaan osapuolten väliset keskustelut ovat käynnissä.

Steven Gerrard toimii Al-Ettifaqin päävalmentajana. Seura on hankkinut kesällä Jordan Hendersonin, Georginio Wijnaldumin ja Demarai Grayn kaltaisia pelaajia.

Sancho on ajautunut vaikeaan asemaan Manchester Unitedissa. Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag jätti Sanchon ulos Chelsea-ottelun kokoonpanosta. Ten Hagin mukaan päätös johtui siitä, ettei Sancho ole harjoitellut riittävän hyvin. Sanchon mukaan ten Hagin väite on valheellinen. Lue Sanchon julkaisema tiedote täältä.

Laitahyökkääjä on pelannut alkukaudella vain 76 minuuttia Manchester Unitedin paidassa. Manchester United hankki Sanchon 85 miljoonalla eurolla Borussia Dortmundista kesällä 2021, mutta englantilaispelaaja ei ole onnistunut vastaamaan suuriin ennakko-odotuksiin.