Manchester Unitedin laitahyökkääjä Antony on antanut kotimaassaan Brasiliassa haastattelun, jossa hän kiistää syytökset väkivaltaisesta käytöksestään naisia kohtaan.

Viranomaiset Sao Paulossa ja Manchesterissa tutkivat Antonyn, 23, toimia hänen entisen tyttöystävänsä Gabriela Cavallinin syytettyä pelaajaa perheväkivallasta. Cavallinin mukaan Antony kävi hänen kimppuunsa useaan otteeseen kesäkuun 2022 ja viime toukokuun välisenä aikana.

Antony on kahdesti kiistänyt Cavallinin väitteet sosiaalisessa mediassa. Perjantaina hän teki samoin brasilialaisen SBT-kanavan Fofocalizando-ohjelmassa, jossa hän esitti oman versionsa yhdestä tapahtumasta.

– Näin tapahtui: Lähdin aamulla treeneistä, otin autoni ja menin hotelliin, jossa hän asui. Söimme lounasta yhdessä, kuten normaalisti. Juttelimme normaalisti. Kaikki oli rauhallisesti, sanoi Antony Athleticin mukaan.

– Häntä ärsytti, kun sanoin: ”Minun täytyy lähteä, koska minulla on myös asioita hoidettavana”. Sanoin hänelle, että minun on mentävä, ja siinä vaiheessa alkoi riita.

– Istuin sängyllä. Hän tarttui kasvoihini. Hän kääntyi ympäri. Hän rikkoi kupin, rikkoi lautasen… Hän kävi kimppuuni. Sillä hetkellä otin hänestä kiinni. En puristanut häntä, en tehnyt mitään. Sanoin hänelle: ”Rauhoitu, rauhoitu, rauhoitu”.

Antony kiisti myös Cavallinin väitteet siitä, että hän olisi puskenut entistä tyttöystäväänsä päällään.

Uudet syytökset

Tällä viikolla on tullut tietoon myös kaksi muuta naista, jotka syyttävät Antonya väkivaltaisesta käytöksestä.

Brasilialaismedia Extra kertoi torstaina, että Rayssa de Freitas teki viime vuoden toukokuussa poliisille ilmoituksen Antonysta. De Freitas oli kertonut tarvinneensa sairaalahoitoa vammoihinsa sen jälkeen, kun Antony ja eräs nainen kävivät hänen kimppuunsa illanvieton jälkeen syntyneen riidan takia.

Kolmas nainen, Ingrid Lana, taas on kertonut Record-lehden toimittajan Roberto Cabrinin haastattelussa, että Antony painosti häntä harrastamaan seksiä Lanan ollessa työmatkalla Englannissa viime vuonna. Lanan mukaan Antony kutsui hänet kotiinsa ja työnsi hänet seinää vasten, minkä seurauksena hän löi päänsä.

Antonylta kysyttiin tv-haastattelussa Lanan kommenteista.

– Ei. Olen sataprosenttisen varma, etten ole ikinä koskenut yhteenkään naiseen. Sataprosenttisen varma. Esitän todisteet, ja ihmiset ymmärtävät. He tulevat näkemään totuuden.

– En koskaan [ole pahoinpidellyt naista]. En ole koskaan tehnyt niin enkä tule koskaan tekemäänkään.

Brasilia veti syytösten takia Antonyn pois maajoukkueestaan syyskuun otteluista. Manchester United on kertonut olevansa tietoinen syytöksistä ja käynnissä olevasta poliisitutkinnasta. Seura sanoi torstaina, että se ei kommentoi tapausta enempää ennen lisätietojen saamista, mutta United lisäsi, että se suhtautuu asiaan ”vakavasti”.

Kyynelehtinyt Antony sanoi tv-haastattelussa, ettei ole edes ajatellut, että Manchester United saattaisi purkaa hänen sopimuksensa.

– Tiedän totuuden, ja se tulee julki. Tiedän, että monet lahtaavat minua, mutta totuus tulee aina esiin.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🎙️ Antony on being removed from the Brazil squad: “It was hard. I felt really bad because it was for something that wasn't true.”

🎙️ On if he’s afraid of Manchester United terminating his contract: “This is something that never occurred to me. I know the truth will come out.”

Linkki twiittiin.