Manchester Unitedin laitahyökkääjän Antonyn entinen tyttöystävä Gabriela Cavallin sanoo, että seuran tulisi hyllyttää brassilaituri meneillään olevan poliisitutkinnan ajaksi.

Viranomaiset Sao Paulossa ja Manchesterissa tutkivat Antonyn, 23, toimia, koska Cavallin on syyttänyt häntä perheväkivallasta. Cavallinin mukaan Antony kävi hänen kimppuunsa useaan otteeseen kesäkuun 2022 ja viime toukokuun välisenä aikana.

Lisäksi tietoon on tullut kaksi muuta naista, jotka ovat myös syyttäneet Antonya väkivaltaisesta käytöksestä.

Antony on kiistänyt Cavallinin syytökset sosiaalisessa mediassa, ja tällä viikolla hän sanoi brasilialaisessa tv-haastattelussa, ettei ole ”ikinä koskenut yhteenkään naiseen” väkivaltaisesti.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Cavallinin mukaan Manchester Unitedin pitäisi toimia Antonyn tapauksessa samalla tavalla kuin Mason Greenwoodin kanssa.

United hyllytti Greenwoodin viime vuoden alussa toiminnastaan, kun hyökkääjä pidätettiin epäiltynä raiskausyrityksestä, pahoinpitelystä sekä kontrolloivasta ja pakottavasta käytöksestä.

Tämän vuoden helmikuussa kaikista Greenwoodia vastaan nostetuista syytteistä luovuttiin vedoten avaintodistajien vetäytymiseen ja ”esiin tulleeseen uuteen aineistoon”.

Manchester United tiedotti viime kuussa, että Greenwood ei jatka pelaamista seurassa, vaikka United oli tullut hankkimansa todistusaineiston perusteella siihen tulokseen, että ”verkkoon julkaistu materiaali ei antanut koko kuvaa tapahtuneesta, eikä myöskään siitä että Mason olisi syyllistynyt rikoksiin, joista häntä alun perin syytettiin”.

Kuluvan kauden Greenwood viettää lainalla espanjalaisessa Getafessa.

Cavallinin kommentit

– Antony on otettava pois kentältä. On pettymys, että hän saa yhä pelata, kun tutkinta on käynnissä, kommentoi Cavallin Sun-lehden haastattelussa.

– Koko prosessi on tuhonnut minut täysin. Miten hänen elämänsä voi jatkua normaalisti? He eivät voi vain olla tekemättä mitään. Hänet on poistettava [joukkueesta].

Manchester United on kertonut olevansa tietoinen syytöksistä ja käynnissä olevasta poliisitutkinnasta. Seura sanoi torstaina, että se ei kommentoi tapausta enempää ennen lisätietojen saamista, mutta United lisäsi, että se suhtautuu asiaan ”vakavasti”.

Cavallini ihmettelee, miten Unitedilta meni niin pitkään reagoida asiaan julkisesti. Hän teki ilmoituksensa poliisille kesäkuussa.

– Miksi Unitedilla kesti kolme kuukautta? Se ei vain ole OK. En halua uskoa, että näin suuri seura, jossa on niin asiallisia ja ammattitaitoisia ihmisiä, peittelisi tällaista tilannetta.

– En anna periksi. Ihmiset on saatava vastuuseen. Henkilön ammatilla tai kuuluisuudella ei ole väliä.

– Jos he (United) ryhtyivät toimiin hänen joukkuekaveriaan vastaan, en näe, miksi Antonya pitäisi kohdella eri tavalla.