Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Mason Mount pyrkii olemaan pelikunnossa Mestarien liigan lohkovaiheen avausottelussa, kertoo Athletic.

Mount, 24, ehti pelata uuden seuransa riveissä vain kahdessa ottelussa, kunnes hän loukkasi takareitensä. Hän on ollut sivussa kolmesta Unitedin pelistä, eikä häntä valittu Englannin paitaan meneillään olevalle maajoukkuetauolle.

Toistaiseksi Mountin kuntoutuminen on sujunut hyvin, mutta manchesterilaisten manageri Erik ten Hag ei halua ottaa riskejä tähtihankintansa kanssa.

On olemassa pieni mahdollisuus, että Mount pelaisi ensi lauantaina Brightonia vastaan Valioliigassa, mutta realistisempi tähtäin on seuraavan keskiviikon vierasottelussa Bayern Müncheniä vastaan.

Bayernin ja Unitedin lisäksi samassa Mestarien liigan lohkossa pelaavat Galatasaray ja FC Kööpenhamina.

Mount siirtyi Manchester Unitediin päättyneen kesän siirtoikkunassa Chelseasta 64.2 miljoonalla eurolla. Hän on saanut kritiikkiä vaisuista esityksistään ensimmäisissä otteluissaan.

Nähtäväksi jää, millaiseen rooliin Mountia on kaavailtu jatkossa. United hankki siirtoikkunan loppusuoralla Fiorentinasta Sofyan Amrabatin, joten Mount pystynee siirtymään hyökkäävämpään rooliin kuin aiemmissa peleissään.

Linkki twiittiin.