Manchester Unitedin pelaajalegenda Rio Ferdinand sanoo, että kannattajien ei pitäisi tuomita keskikenttäpelaaja Mason Mountia liian nopeasti.

Mount, 24, siirtyi Unitediin tänä kesänä Chelseasta yli 60 miljoonan euron kaupassa, mutta Englannin maajoukkuepelaaja on esiintynyt ensimmäisissä peleissään vaisusti.

United voitti kauden avausottelussaan Wolverhamptonin 1-0 ja hävisi seuraavassa pelissään Tottenhamille 0-2. Mount oli kummassakin ottelussa manchesterilaisten avauskentällisessä, mutta hän ei esimerkiksi päässyt laukomaan kertaakaan tai luonut potentiaalisia paikkoja joukkuekavereilleen.

Ferdinand painotti YouTube-kanavallaan, että koko Unitedin joukkue on toistaiseksi esiintynyt heikosti, ja siitä hän syyttää manageri Erik ten Hagia.

– Miestä ei voi tuomita kahden pelin jälkeen. Meillä on legendoja, joista ei olisi tullut legendoja, jos heidät olisi tuomittu kahden pelin jälkeen ja käsketty lähtemään.

– En ole täällä keksimässä paljon tekosyitä Masonille, mutta se on tosiasia. Katsokaa Chelsean joukkuetta viime vuosina ja kuinka paljon sinne on tullut pelaajia. On vaikea esiintyä hyvin siinä joukkueessa, koska se on niin sekaisin.

– [Unitedin] joukkue ei tällä hetkellä pelaa tarpeeksi hyvin yksilöiden puolesta. Joukkue ei pelaa vielä tarpeeksi hyvin, joten se on sataprosenttisesti managerin vastuulla. Hänen on saatava joukkue pelaamaan oikein.

– Meidän on nähtävä, mihin hän [Mason] sopii. En tiedä vielä, mille paikalle hänet on tuotu pelaamaan.