Valioliigassa pelattiin lauantaina alkuillasta tuttuun tapaan useampi ottelu.

Englannissa todelliseksi sensaatioseuraksi noussut Brighton nappasi täyden pistepotin Old Traffordilta voitettuaan Manchester Unitedin 3-1. Danny Welbeck, Pascal Groß ja João Pedro vastasivat Brightonin maaleista. Brighton johti ottelua jo 3-0 ennen Hannibal Mejbrin kavennusta. Brighton nousi täyden pistepotin myötä Valioliigassa neljänneksi.

Kyseessä oli Brightonille neljäs peräkkäinen voitto Manchester Unitedista Valioliigassa.

Sarjakärki Manchester City ehti olla hetken aikaa ongelmissa West Hamin vieraana. West Ham johti ottelua avausjakson jälkeen James Ward-Prowsen maalilla 1-0, mutta hallitseva mestari näytti kyntensä toisella jaksolla ja voitti ottelun 3-1. Jérémy Doku, Bernardo Silva ja tuttuun tapaan osunut Erling Haaland iskivät Manchester Cityn maalit.

Hienosti kauden aloittanut Tottenham voitti kotikentällään Sheffield Unitedin dramaattisen vaiheiden jälkeen 2-1. Gustavo Hamer vei Sheffield Unitedin johtoon noin 20 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä, mutta Tottenham nousi lisäajalla rinnalle ja ohi. Richarlison tasoitti ottelun 98. minuutilla ja Dejan Kulusevski iski voittomaalin kahta minuuttia myöhemmin. Richarlison alusti Kulusevskin maalin.

Pelin kuva oli samanlainen Birminghamissa. Aston Villan ja Crystal Palacen välinen ottelu näytti päättyvän 1-1 -tasapeliin, mutta Aston Villa iski kaksi maalia lisäajalla ja nappasi täydet pisteet maalein 3-1.

Fulham kaatoi Lontoossa Luton Townin 1-0. Luton jatkaa edelleen ilman pisteitä sarjajumbona. Viaplay näyttää kaikki Valioliigan ottelut.

LUE MYÖS: Wolverhampton laittoi Liverpoolin ahtaalle – loppuhetkien maalit ratkaisivat ottelun