Wolverhampton ja Liverpool iskivät lauantaina yhteen Valioliigassa.

Liverpool haki täyden pistepotin Wolverhamptonista maalein 3-1. Liverpool nousi voiton myötä ainakin väliaikaisesti Valioliigan kärkipaikalle.

Hwang Hee-chan vei Wolverhamptonin johtoon jo seitsemännellä minuutilla. Pedro Neto harhautti Liverpool-puolustuksen, juoksi boksiin sisään ja pelasi pallon loistavasti Hee-chanille, joka siirsi sen ohi Alissonin. 1-0.

Liverpool nousi tasoihin toisen jakson alussa. Mohamed Salah laukoi pallon kohti takakulmaa ja vapaaksi jäänyt Cody Gakpo pääsi yllättämään isäntien puolustuksen ja iski pelivälineen varmasti tyhjään maaliin.

Jürgen Kloppin miehistö iski voittomaalinsa 85. minuutilla. Salah teki jälleen esityön. Egyptiläistähti syötti pallon Andrew Robertsonille ja laitapuolustaja ei erehtynyt paikassaan. 1-2. Harvey Elliott viimeisteli loppuluvut 1-3:een lisäajalla. Salah syötti myös Elliottin maalin.