Manchester Unitedin maalivahti André Onana teki keskiviikkona suuren virheen Bayern Münchenin vieraana Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella.

Onana ei saanut yllättäen kiinni Bayernin Leroy Sanén heppoista laukausta ja ohjasi sen torjuntayrityksensä myötä omaan maaliin.

Kamerunilaismaalivahdin alkukausi Manchester Unitedissa on ollut vaikeuksia täynnä. Keskiviikkona taakse meni neljä maalia ja viime aikoina vastustajat ovat onnistuneet useasti maalinteossa Onanaa vastaan.

Manchester Unitedin seuralegenda Rio Ferdinand otti kantaa Onanan virheeseen TNT Sportsin haastattelussa.

– Tämä kuvaa hyvin Manchester Unitedia tällä kaudella. Joukkue on päästänyt yhteensä 14 maalia viidessä ottelussa. He voisivat tehdä vastustajalle maalinteosta vaikeampaa. Onana tietää tehneensä suuren virheen. Hän tietää olevansa paineen alla. Kaikki katseet ovat hänessä, eikä Onana onnistunut kovassa paikassa.

Onana on saanut paljon kehuja jalalla pelaamisesta, mutta Ferdinandin mielestä hänelle maksetaan pallojen torjumisesta.

– Tämä on painajaismainen skenaario Onanalle. Hän on hyvin itsevarma jalalla ja ihastelimme muutamaa hänen syöttöään, mutta maalivahtina sinulle maksetaan torjunnoista. Onanan olisi pitänyt torjua se veto. Tuollaisten vetojen torjuminen pitäisi olla hänelle arkipäivää. Onanan pitäisi ottaa tuollainen veto kiinni ja pelata pallo nopeasti takaisin peliin. Se oli karmea virhe.

LUE MYÖS: Näin André Onana kommentoi karmeaa virhettään: ”Yksi surkeimmista otteluistani”