Manchester Cityn avainpelaajiin lukeutuva Rodri sai lauantaina uransa ensimmäisen punaisen kortin.

Rodri ajautui pienimuotoiseen välienselvittelyyn Nottingham Forestin Morgan Gibbs-Whiten kanssa. Rodri tarttui kiinni Gibbs-Whiten kaulasta, jonka jälkeen Gibbs-White tipahti kentän pintaan. Rodri sai tempustaan suoran punaisen kortin.

Manchester Cityn tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva Rodri ei siten osallistu muutaman viikon päästä pelattavaan Arsenal-otteluun Valioliigassa. Rodri saa suoran punaisen myötä kolmen ottelun pelikiellon.

Manchester City johtaa Nottingham-ottelua toisen jakson alussa 2-0. Erling Haaland ja Phil Foden ovat viimeistelleet joukkueen maalit.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Rodri pihalle suoralla punaisella! Manchester Cityn pelaajamateriaali kapenee entisestään jos ja kun tästä pelikieltoa tulee. 😳

#valioliiga