Everton on julkaissut yhteistyössä hummelin kanssa uudet sateenkaaripelipaidat juhlistaakseen tasa-arvoa jalkapalloyhteisössä. Paidat ovat myynnissä rajallisen ajan.

Pelipaitojen myynnillä on myös tarkoitus rahoittaa seurayhteisön työtä. Mallisto juhlistaa hummelin 100-vuotista työtä yhteiskunnallisten ongelmien esilletuomisesta ja vaikutuksessa urheiluun.

Tanskalaisbrändi on suunnitellut tasa-arvopaidat seitsemälle yhteistyöseuralleen ympäri Eurooppaa. Jokaisesta myydystä paidasta tuleva lahjoitus tukee Evertonin yhteisöä tärkeissä projekteissa, kuten koulutustunneissa kehitysvammaisuudesta, sosiaalisesta syrjäytymisestä ja nuorten ohjelmissa.

Everton

@Everton
Football for everyone 💙

Introducing our limited edition @hummel1923 shirt which champions equality in football and will raise funds to support the Club and @EITC's inclusion work.

Paidat myös juhlistavat seksuaalivähemmistöjä ja kulttuurista monimuotoisuutta.

– Paita on enemmän kuin urheiluvaate. Se on tasa-arvon ja yhteisöllisyyden symboli, hummelin toimitusjohtaja Allan Vad Nielsen kommentoi hanketta.

– Me haluamme tämän paidan nostavan tietoisuutta kaikenlaisesta tasa-arvosta, erilaisuudesta ja juhlistavan urheilulajiamme, joka kuuluu kaikille. Me haluamme varmistaa jokaisen Evertonissa tai sen yhteisössä työskentelevän ihmisen tuntevan itsensä kunnioitetuksi, juhlistetuksi ja voimaantuneeksi riippumatta heidän taustoistaan, Evertonin markkinointipäällikkö Richard Kenyon kehui hanketta.

LUE MYÖS!