Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp toivoo, että Tottenhamin ja Liverpoolin viime viikonlopun valioliigaottelu pelattaisiin uudestaan.

VAR teki ottelussa suuren virheen hylättyään paitsiona Luis Díazin maalin. Díaz ei ollut tilanteessa paitsiossa. Kloppin ulostulosta huolimatta on äärimmäisen epätodennäköistä, ellei mahdotonta, että ottelu pelattaisiin uudelleen. Lue Kloppin mietteet täältä.

Brightonin seuralegenda ja avainpelaaja Lewis Dunk otti kantaa Kloppin toivomukseen.

Dunkin mukaan Brightonin ja Crystal Palacen viime kauden ottelu pitäisi pelata uudelleen, jos Kloppin toivomukseen suostutaan. VAR hylkäsi helmikuussa virheellisesti Brightonin Pervis Estupiñánin maalin. Ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin ja Brighton menetti tuomarivirheen vuoksi kaksi elintärkeää pistettä.

– Tämä on vaikea tilanne ja siihen on vaikea antaa vastausta, mutta jos katsomme viime kauden otteluamme Crystal Palacea vastaan, niin siinä maalimme hylättiin väärin paitsiona. Joten menemmekö takaisin viime kauteen ja pelaamme uudelleen sen ottelun, jonka myötä voisimme saada pari pistettä enemmän ja päästä Eurooppa-liigan sijaan Mestarien liigaan? Tämä on vaikea asia. Pelaatko uusintaottelua vai et, Dunk mietti.

Dunk muistuttaa, että myös tuomarit ovat ihmisiä ja tekevät virheitä.

– Tuomarit ovat ihmisiä ja he tekevät virheitä. Me pelaajatkin teemme virheitä kentällä. VAR tuotiin auttamaan, mutta virheitä tapahtuu edelleen, koska tuomarit ovat ihmisiä. He istuvat huoneessa television edessä ja he eivät nähneet sitä tilannetta. Ymmärrän, mitä Klopp sanoo, mutta mekin voisimme sanoa, että mites meidän ottelu? Sekin pitäisi sitten uusia, Dunk viittasi viime kauteen.