Manchester City voitti keskiviikkona Young Boysin Mestarien liigassa 3-1 vieraskentällä.

City oli avausjaksolla täysin niskan päällä, muttei saanut osumaa aikaiseksi. Toisella puoliskolla maalia tarvitsi odotella kuitenkin vain pari minuuttia. Manchesterilaiset löylyttivät kulmapotkun jälkimainingeissa kohti Young Boysin maalia, kunnes Manuel Akanji lopulta törkkäsi pallon verkkoon.

Viitisen minuuttia myöhemmin Young Boys tasoitti. Cityn paitsiolinja petti pahasti ja Cheikh Niasse pelasi läpiajoon Meschak Elian, joka chippasi pallon näyttävästi yli maalivahti Ederson Moraesin.

Kotijoukkueen riemu oli lyhytikäistä, sillä City palasi johtoon 67. minuutilla. Vieraille vihellettiin pilkku Rodriin kohdistuneesta rikkeestä ja Erling Haaland tälläsi pallon sisään.

Norjalaishyökkääjä osui vielä toistamiseen 86. minuutilla Rodrin esityöstä. Myös Julián Álvarez heilutti Citylle verkkoa, mutta maali hylättiin sitä edeltäneen käsivirheen takia.

Manchester City jatkaa lohkon kärjessä puhtaalla pelillä kerättyään kolmesta ottelustaan yhdeksän pistettä.