Manchester Unitedin hyökkääjä Rasmus Højlund korostaa, että hän on vielä uransa alussa.

Unitedin tiedettiin etsivän kesällä uutta hyökkääjää, mutta kokeneen kärkipelaajan sijasta manchesterilaiset päätyivät hankkimaan 20-vuotiaan Højlundin.

Tanskalaishyökkääjästä maksettiin Atalantalle 75 miljoonaa euroa, joten odotukset ovat sen mukaiset. Højlund on ehtinyt pelata Unitedissa kymmenen ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia, joista kaikki ovat syntyneet Mestarien liigassa.

Tehoillaan Højlund ei ole vielä täysin hurmannut, mutta hänen potentiaalistaan on näkynyt vilauksia monella muulla osa-alueella. Højlund vakuuttaa, että hän ei ota itselleen paineita isosta hintalapustaan.

– Minä tiedän arvoni. Tiedän, että minun on suoriuduttava [hyvällä tasolla] joka päivä, koska pelaan Manchester Unitedissa, kommentoi Højlund Sky Sportsin mukaan.

– Loppujen lopuksi olen vasta 20-vuotias, enkä ole vielä valmis pelaaja. Minulla on paljon parannettavaa ja kehityn hiljalleen.

– Uskon, että minulla on ollut hieno alku kaudelle, ja nyt meidän on jatkettava rakentamista, ja maalit tulevat kyllä Valioliigassa.