Arsenal on erittäin kiinnostunut RB Leipzigin Benjamin Šeškosta ja harkitsee hankkivansa hänet tänä kesänä, kertoo Telegraph.

Tykkimiehet haluaa ehdottomasti vahvistaa hyökkäysosastoaan tulevassa siirtoikkunassa, ja 195-senttinen Šeško, 20, tarjoaisi erilaisen vaihtoehdon.

Telegraphin mukaan muut kiinnostuneet seurat uskovat, että Arsenal on paalupaikalla, jos se päättää lähteä kisaamaan Slovenian maajoukkuekärjestä.

Leipzig hankki Šeškon viime kesänä toisesta Red Bullin omistamasta seurasta, Salzburgista, 24 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut debyyttikaudellaan Saksassa 41 ottelua ja tehnyt niissä yhteensä 17 maalia.

Šeško on aiemmin sanonut, että hänestä olisi ”hienoa” pelata Valioliigassa. Siirtohuhuissa hänet on yhdistetty myös Chelseaan sekä AC Milaniin ja aiemmin Manchester Unitediin.

RB Leipzigilla ja Šeškolla on kesään 2028 ulottuva sopimus, joka sisältää saksalaismedian mukaan peräti 75 miljoonan euron ulosostoklausuulin.

Sam Dean

@SamJDean
Arsenal have strong interest in Benjamin Sesko and are considering a summer move for the Slovenia international.

Understand that rival clubs believe #AFC are now in pole position to sign the striker, should they choose to formalise their interest.

telegraph.co.uk/football/2024/…
telegraph.co.uk

Arsenal plot move for RB Leipzig striker Benjamin Sesko

Slovenian striker could cost in excess of £60m, his value boosted by recent form for RB Leipzig in the Bundesliga

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!