Manchester Unitedin viimeaikaiset tulokset ja peliesitykset ovat jättäneet paljon toivomisen varaa. 

Manchester United on parhaillaan kahdeksantena Valioliigassa ja jäänee ulos ensi kauden europeleistä. 

Viimeisen kahden kuukauden aikana vain kaksi ottelua voittanut Manchester United kaatoi keskiviikkona Newcastlen Valioliigassa.

Manchester United on kärsinyt hyvin merkittävistä loukkaantumisongelmista. Loukkaantumishuolia esiintyy etenkin puolustuksessa. Erik ten Hag on joutunut peluuttamaan Casemiroa topparina, eikä se ole tuonut tulosta.

Wayne Rooney paljasti hiljattain saaneensa tietää, ettei parhaillaan loukkaantuneina olevien pelaajien vammat estäisi pelaamista.

Graeme Souness kertoi saaneensa kuulla samaa.

– Hän on kuullut samoja asioita kuin minäkin. Olen varma, että hänen tietonsa ovat parempia kuin minulla, koska hän tuntee joukkueen pukukopissa vaikuttavia henkilöitä. Olen kuullut, että siellä on pelaajia, jotka kykenisivät pelaamaan, eikä heidän loukkaantumiset ole niin vakavia kuin voisi olettaa. Se on shokeeraavaa. En pystyisi nousta sängystäni, jos minua syytettäisiin tuollaisesta.

– Manchester United on erityinen seura, mutta siellä on pelaajia, jotka itse päättävät, milloin pelaavat ja milloin eivät. Kaikki eivät ole samassa veneessä, eivätkä ole valmiita taistelemaan. Siksi näemme joukkueelta tuollaisia peliesityksiä. Se on noloa.

LUE MYÖS