Jude Bellingham on noussut maailman parhaiden pelaajien joukkoon.

Keskikenttäpelaaja siirtyi kesällä Borussia Dortmundista Real Madridiin noin sadalla miljoonalla eurolla.

20-vuotias Bellingham on viimeistellyt kuluvalla kaudella 13 otteluun yhtä monta maalia. Viime viikonloppuna Bellingham iski kaksi täysosumaa Barcelonan verkkoon, kun Real Madrid voitti Clásicon 2-1.

Bellingham on Birmingham Cityn kasvatti. Lukuisat suurseurat olivat Bellinghamin kintereillä kesällä 2020, kun tuolloin 17-vuotias nuorukainen mietti, missä jatkaisi uraansa. Valinta kohdistui lopulta Dortmundiin.

Manchester Unitedin seuralegenda Rio Ferdinand paljasti Vibe with Five -podcastissaan myös Manchester Unitedin olleen Bellinghamin kintereillä. Manchester United ei kuitenkaan suostunut lupaamaan Bellinghamille paikkaa edustusjoukkueesta ja nuorukainen päätti siirtyä muualle.

– Kuulin Bellinghamin halunneen lupauksen siitä, että hän olisi edustusjoukkueen pelaaja. Manchester United ei sen sijaan halunnut luvata sellaista. Kuulin tämän todella hyvästä lähteestä. Bellingham ei saanut lupausta siitä, että hän olisi Manchester Unitedin edustusjoukkueessa ja sanoi, että kuule, tiedän arvoni ja jos minua ei arvosteta siellä niin kuin arvostan itseäni, on minun siirryttävä toiseen seuraan.