Arsenal on kärsinyt alkukaudella useista loukkaantumisista. 

Mikel Artetan miehistö on ajoittain joutunut tulemaan toimeen varsin kapealla miehistöllä. Joukkue on siitä huolimatta pelannut hyvän alkukauden ja on odotetusti Valioliigan kärkikahinoissa.

Pelaajaurallaan Arsenalin paidassa muun muassa Valioliigan ja FA Cupin mestaruuksia juhlinut Emmanuel Petit toivoo seuran hankkivan uuden keskikenttäpelaajan. Petit’n mielestä joukkue tarvitsee tehokkaan ja peliä tekevän vahvistuksen keskikentälleen.

– Tällä hetkellä Arsenal tarvitsee uuden keskikenttäpelaajan, koska he taistelevat loukkaantumisia vastaan. Thomas Partey on ollut loukkaantuneena jatkuvasti sen jälkeen, kun Arsenal hankki hänet. Jorginho ei kykene pelaamaan kaikkia otteluita ja Emile Smith Rowe palasi vasta pelikuntoon. Lisäksi mielestäni Martin Ødegaard on alkanut näyttämään väsyneeltä, Petit totesi englantilaismedialle.

Petit näkisi mielellään muun muassa Jude Bellinghamin Arsenalissa. Bellingham siirtyi kesällä sadalla miljoonalla eurolla Borussia Dortmundista Real Madridiin.

– Arsenal tarvitsee laadukkaan keskikenttäpelaajan. Rakastaisin nähdä Jude Bellinghamin kaltaisen pelaajan siellä. Arsenalin pitäisi hankkia pelaaja, joka kykenee rakentamaan peliä, tekemään maaleja ja syöttämään niitä. Bellingham on unelmahankinta, mutta joka tapauksessa Arsenal tarvitsee sellaisen pelaajan.