Englannin päävalmentaja Gareth Southgate on valinnut ryhmänsä marraskuun EM-karsintaotteluihin Maltaa ja Pohjois-Makedoniaa vastaan.

Karsinnan viimeiset pelit ovat Englannin osalta panoksettomia, sillä Southgaten miehistö on jo varmistanut paikkansa ensi kesän lopputurnauksessa.

Newcastlen Callum Wilson palaa joukkueeseen jäätyään ulos lokakuun ryhmästä.

Tottenhamin James Maddison ja Arsenalin Bukayo Saka on nimetty joukkueeseen, vaikka kumpikin loukkaantui edellisessä ottelussaan.

Arsenalin Eddie Nketiah ja Manchester Cityn John Stones ovat loukkaantumisten takia sivussa ryhmästä. Chelsean Reece James taas pyysi jäädä pois joukkueesta, koska hän ei ole vielä täydessä pelikunnossa.

Al-Ettifaqin Jordan Henderson jatkaa ryhmässä, vaikka hänen paikkansa on kyseenalaistettu siitä lähtien, kun hän siirtyi kesällä Saudi-Arabiaan. Myös Kalvin Phillips pitää paikkansa maajoukkueessa, vaikka hänelle ei ole tullut juurikaan vastuuta Manchester Cityssä.

Chelsean Raheem Sterling taas jää jo viidettä kertaa peräkkäin ilman kutsua.

Englanti isännöi Maltaa 17. marraskuuta ja pelaa Pohjois-Makedonian vieraana 20. marraskuuta.

LUE MYÖS:

Englannin joukkue

Maalivahdit: Sam Johnstone (Crystal Palace), Jordan Pickford (Everton), Aaron Ramsdale (Arsenal)

Puolustajat: Levi Colwill (Chelsea), Lewis Dunk (Brighton), Marc Guehi (Crystal Palace), Harry Maguire (Manchester United), Fikayo Tomori (AC Milan), Kieran Trippier (Newcastle), Kyle Walker (Manchester City)

Keskikenttäpelaajat: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Jude Bellingham (Real Madrid), Conor Gallagher (Chelsea), Jordan Henderson (Al-Ettifaq), Kalvin Phillips (Manchester City), Declan Rice (Arsenal)

Hyökkääjät: Jarrod Bowen (West Ham) Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Manchester City), Harry Kane (Bayern München), James Maddison (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Ollie Watkins (Aston Villa), Callum Wilson (Newcastle)

England

@England
Your #ThreeLions for their final camp of 2023! 💪