West Ham sai kaipaamansa revanssin, kun se voitti Olympiakosin 1–0-lukemin Eurooppa-liigan lohko-ottelussa torstai-iltana. Kaksi viikkoa sitten joukkueiden kohtaaminen päättyi 2–1-lukemin kreikkalaisten hyväksi.

LUE MYÖS: Jymypaukku! Liverpoolille yllätystappio Eurooppa-liigassa – VAR vei lisäajan tasoituksen

Ottelun ainoa syntyi reilu vartti ennen päätösvihellystä. Loistavia maalipaikkoja läpi pelin luonut James Ward-Prowse nosti pallon taidokkaasti puolustuslinjan yli ja tavoitti sen taakse juosseen Lucas Paquetan. Brassitaiturin volley suoraan vauhdista upposi vastustamattomasti maaliverkon perukoille.

Paqueta, 26, on tehnyt nyt kolme maalia kolmessa edellisessä Eurooppa-liigan ottelussaan.

West Ham nousee kotivoitollaan lohko A:n kärkeen, jossa se on neljän pelin jälkeen yhdeksässä pisteessä yhdessä Freiburgin kanssa. Voitto varmisti samalla sen, että Hammers pelaa vuodenvaihteen jälkeen europelejä vähintään Konferenssiliigassa, jonne lohkon kolmas sija vie.

LUE MYÖS: Eurocupien jättiläinen taipui taas Brightonille

Viaplay näyttää Eurooppa-liigan ottelut.