Saudiarabialaisseurat ovat kiinnostuneita Tottenhamin Richarlisonista ja Manchester Unitedin Jadon Sanchosta, kertoo Telegraph.

Telegraphin mukaan kaksikko herätti kiinnostusta Saudi-Arabiassa jo kesän siirtoikkunassa. Tuolloin Sancho ei ollut kuitenkaan halukas siirtymään Saudi-Arabiaan, eikä Tottenham suostunut myymään Richarlisonia.

Sanchon syyskausi on mennyt täysin penkin alle. Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag siirsi Sanchon sivuun edustusjoukkueen toiminnasta syyskuun alussa.

Ten Hag jätti tuolloin Sanchon ulos Arsenal-ottelun kokoonpanosta ja ilmoitti syyksi sen, ettei Sancho ollut harjoitellut tarpeeksi hyvin otteluviikolla. Sancho suuttui ten Hagin kommenteista ja julkaisi sosiaalisessa mediassa tiedotteen syyttäen valmentajaa valehtelusta. Sancho on harjoitellut seuran akatemiajoukkueen kanssa yli kahden kuukauden ajan. Pelaajan on määrä poistua seurasta tammikuussa.

Richarlisonilla ei ole sen sijaan ollut ongelmia Tottenhamin valmennusjohdon kanssa, mutta peliesitykset ovat jättäneet toivomisen varaa. Brasilialaishyökkääjä on viimeistellyt syyskaudella yhden maalin Valioliigassa.

Telegraphin mukaan Steven Gerrardin valmentama Al-Ettifaq oli halukas lainaamaan Sanchon kesän siirtoikkunan lopussa, mutta englantilaispelaaja kieltäytyi mahdollisuudesta. Al-Ittihad oli sen sijaan Richarlisonin kintereillä.