Chelsea ja Manchester City pelasivat sunnuntaina maalirikkaan 4-4 -tasapelin. 

Manchester City lähti marraskuun maajoukkuetauolle Valioliigan kärkipaikalta. Manchester City johtaa sarjaa pisteen erolla Liverpooliin ja Arsenaliin. Tottenham on kahden pisteen päässä Manchester Citystä.

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntijana työskentelevä Jamie Carragher uskoo Liverpoolin kykenevän taistelemaan tällä kaudella Valioliigan mestaruudesta. Pelaajaurallaan yli 700 ottelua Liverpoolin paidassa pelanneen Carragherin mielestä Manchester City ei ole vielä saanut parasta irti itsestään tällä kaudella.

– Miksei Liverpool uskoisi olevansa mukana mestaruustaistelussa? Liverpool on ainoa joukkue, joka on haastanut kunnolla Manchester Cityn viime vuosina. Tämä Liverpoolin joukkue on uusi, mutta he voivat silti olla Manchester Cityn suurin haastaja, koska heillä on pelaajia ja valmentaja, jotka ovat olleet siinä tilanteessa aiemminkin. 

– Olen edelleen sitä mieltä, että Manchester City on astetta parempi joukkue kuin Liverpool ja Arsenal. Se voi muuttua seuraavan 4-5 kuukauden aikana. Liverpool voi kehittyä, sillä heillä on paljon uusia pelaajia. Tuntuu, ettemme ole vielä nähneet sitä oikeaa Manchester Cityä tällä kaudella ja silti he johtavat sarjaa.

Manchester City isännöi Liverpoolia seuraavalla sarjakierroksella 25.11. Viaplay näyttää ottelun.

LUE MYÖS