Chelsea on päättänyt kutsua keskikenttäpelaajansa Andrey Santosin tammikuussa takaisin lainapestiltä Nottingham Forestista, kertoo Athletic.

Santos, 19, on pelannut tällä kaudella Forestissa vain 97 minuuttia, eikä hän ole päässyt monissa otteluissa edes vaihtopenkille.

Chelsea pystyy päättämään brassipelaajan lainapestin ennenaikaisesti sopimuksessa olevan purkulausekkeen avulla.

Jos Chelsea päätyy lainaamaan Santosin tammikuussa uudestaan muualle, tällä hetkellä sen vaihtoehdot rajoittuvat seuroihin Englannin sisällä. Chelsea on nimittäin lainannut jo seitsemän pelaajaa, suurimman sallitun määrän, ulkomaille.

Ranskan pääsarjassa pelaava Strasbourg on kiinnostunut Santosista, mutta Chelsean olisi päätettävä jonkun toisen pelaajan lainapesti ulkomailla, jotta Santos voisi siirtyä Ligue 1:een. Strasbourgin omistaa sama konsortio, joka omistaa Chelsean.

Santos siirtyi Chelseaan vuoden alussa kotimaastaan Vasco da Gaman joukkueesta, mutta hänet lainattiin vielä keväällä takaisin Brasiliaan. Hän kipparoi tänä vuonna Brasilian alle 20-vuotiaiden Etelä-Amerikan mestariksi ja voitti turnauksen maalipörssin.

Linkki twiittiin.