Manchester United tavoittelee tammikuun siirtoikkunassa vahvistuksia neljälle eri pelipaikalle, kertoo Guardian.

United etsii oikeajalkaista topparia, kasipaikan pelaajaa, puolustavaa keskikenttäpelaajaa ja keskushyökkääjää.

Manchesterilaisten strategia tammikuun siirtoikkunaan saattaa muuttua vielä merkittävästi seuran omistajakuvioiden myötä. Sir Jim Ratcliffen Ineos Groupin odotetaan maksavan noin 1,25 miljardia puntaa (noin 1,43 miljardia euroa) 25 prosentin osuudesta, mutta kauppa ei ole vielä mennyt läpi.

Lisäksi United tiedostaa, että sen on oltava varovainen, jottei se rikkoisi taloussääntöjä. Todennäköisesti seuran on päästävä ensin eroon joistain nykyisistä pelaajistaan ennen kuin se voi tehdä uusia hankintoja.

Kesällä Manchester United yritti tuloksetta kaupitella Harry Maguirea ja Scott McTominayta muualle, mutta kumpikin on sittemmin noussut isompaan rooliin.

Uutta hyökkääjää ei pidetä listan tärkeimpänä vahvistuksena, koska Unitedilla on riveissään jo Rasmus Højlund sekä Marcus Rashford, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan piikissä. Käytännössä Unitedin odotetaan tavoittelevan uutta kärkipelaajaa vasta, kun Anthony Martialille on löytynyt ostaja.

Kenties suurin ongelmakohta on ollut keskikentällä. Casemiro on saanut kritiikkiä tämän kauden esityksistään, eikä Fiorentinasta lainattu Sofyan Amrabat ole ollut odotetulla tasolla. Viime viikonloppuna 18-vuotias Kobbie Mainoo pelasi Amrabatin sijasta avauskokoonpanossa, kun Casemiro oli sivussa. Keskikentältä yksi mahdollinen lähtijä on Donny van de Beek, joka on puhunut avoimesti lähtöhaluistaan.

Kiinnostus uutta kasipaikan pelaajaa kohtaan on yllättävää siinä mielessä, että United maksoi viime kesänä Mason Mountista Chelsealle lähes 65 miljoonaa euroa. Englannin maajoukkuepelaaja on kuitenkin kärsinyt loukkaantumisista ja esiintynyt ailahdellen.

Uuden topparin tavoittelu taas herättää lisää kysymyksiä Raphaël Varanen tulevaisuudesta seurassa. Ranskalaispuolustaja on jäänyt viime aikoina yllättävän vähälle vastuulle ja on lehtitietojen mukaan tyytymätön tilanteeseen.

Linkki twiittiin.