Harry Maguire istui käytännössä koko viime kauden penkillä.

Manchester Unitedin päävalmentajaksi saapunut Erik ten Hag ei luottanut Maguireen ja pudotti topparin avauksesta penkin puolelle. Maguire pelasi viime kaudella Valioliigassa vain 759 minuuttia.

Kesällä ten Hag otti kapteeninnauhan pois Maguirelta ja halusi topparin jättävän seuran.

Maguire neuvotteli siirrosta West Hamin kanssa, mutta lopulta osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen ja puolustaja jäi Manchester Unitediin.

Maguire aloitti kauden penkiltä, mutta on sittemmin onnistunut nostamaan itsensä takaisin avauskokoonpanoon. Maguire, 30, on kuulunut joukkueen avauskokoonpanoon lokakuun alusta saakka. Ten Hag on pudottanut muun muassa Raphaël Varanen penkille ja perustellut ratkaisuaan Maguiren hyvällä vireellä.

MUTV haastatteli ten Hagia ja tiedusteli, onko Maguirella ollut suuri rooli joukkueen viimeaikaisissa hyvissä tuloksissa Valioliigan puolella.

– Ehdottomasti. Hän on todella tärkeä osa joukkuettamme. Hän taisteli tiensä takaisin ja on näyttänyt hienoa asennetta. Harry voi olla ylpeä itsestään. Mutta kuten olen aiemminkin sanonut, olemme keskellä kautta. Olemme matkalla oikeaan suuntaan.

– Harry menee jatkuvasti oikeaan suuntaan tämän joukkueen kanssa. Nyt otamme seuraavia askeleita, koska haluamme menestyä. Harry on todella kunnianhimoinen pelaaja. Hän haluaa voittaa pokaaleja. Siinä tapauksessa on annettava itsestään kaikki mahdollinen joka päivä.