Rúben Neves siirtyi kesän siirtoikkunassa Wolverhamptonista saudiarabialaiseen Al-Hilaliin.

Al-Hilal maksoi keskikenttäpelaajasta noin 55 miljoonaa euroa.

Neves, 26, on ollut kesäsiirrostaan huolimatta jälleen siirtohuhujen kohteena. Newcastle haluaisi tiettävästi lainata Nevesin tammikuun siirtoikkunassa. Saudiarabialainen PIF omistaa niin Newcastlen kuin Al-Hilalinkin, joten Nevesin lainasiirtoa pidettiin mahdollisena.

BBC Sport haastatteli Nevesiä, joka kertoi jäävänsä Saudi-Arabiaan. Nevesin mukaan Newcastle oli aiemmin hänen kintereillään, mutta pelaaja päätti silti siirtyä Al-Hilaliin.

– En lähde täältä. Uskon näiden huhujen syntyneen, koska kummallakin seuralla on samat omistajat ja lisäksi pelasin aiemmin Englannissa. Newcastle oli kiinnostunut minusta ennen siirtoani Al-Hilaliin, mutta olen perheeni kanssa todella onnellinen täällä, joten kaikki sujuu hyvin. Haluan jäädä tänne, Neves totesi.

Newcastle etsii parhaillaan korvaajaa pitkän pelikiellon saaneelle Sandro Tonalille. Tonali palaa pelikentille ensi vuoden elo-syyskuun vaihteessa.