West Ham United on kiinnittänyt Pablo Fornalsin itselleen vuoteen 2025 asti, kertoo The Athletic.

27-vuotiaan sopimus oli määrä umpeutua kuluvan kauden lopussa, mutta seura on nyt aktivoinut hänen diiliinsä kuuluneen vuoden mittaisen jatko-option.

Fornals ei ole onnistunut lukittamaan paikkaansa David Moyesin avauskokoonpanossa tällä kaudella, kamppaillessaan peliajasta managerin suosikkeihin lukeutuvien Jarrod Bowenin, Mohammed Kudusin, Lucas Paquetan ja Michail Antonion kanssa.

Fornals on kuitenkin esiintynyt yhteensä 14 kertaa kaikissa kilpailuissa, päästen sunnuntaina myös kentälle 1-1-tasapelissä Crystal Palacea vastaan. Tammikuussa luvassa lienee myös enemmän vastuuta, kun hyökkääjät Kudus, Said Benrahma ja Maxwel Cornet lähtevät edustamaan Ghanaa, Algeriaa ja Norsunluurannikkoa Afrikan mestaruusturnaukseen.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tehnyt 194 esiintymistä sen jälkeen, kun hän siirtyi yli 25 miljoonalla eurolla Villarrealista Lontoon Olympiastadionille vuonna 2019.

Kaudella 2022-23 espanjalaisväkkärä teki merkittävän vaikutuksen West Hamin eurotaipaleella, vastatessa muun muassa voittomaalista AZ Alkmaaria vastaan Eurooppan Konferenssiliigan välierässä.