Arsenalin manageri Mikel Arteta on kommentoinut mahdollisuutta, että joukkueen kakkosmaalivahdiksi pudonnut Aaron Ramsdale siirtyisi tammikuun siirtoikkunassa muualle.

Ramsdale, 25, menetti syyskuussa ykkösmaalivahdin paikkansa David Rayalle, joka hankittiin viime kesänä Emiratesille Valioliiga-kilpailija Brentfordista.

Englantilaismaalivahti on pelannut kaikkiaan vain kahdeksassa ottelussa, minkä seurauksena hänen on arveltu hakevan siirtoa muualle.

Newcastle, jonka ykkösvahti Nick Pope kärsi lauantaina vakavan olkapäävamman, on huhujen mukaan yksi kiinnostuneimmista seuroista Ramsdalen perässä.

Arteta ei suostunut sulkemaan pois Ramsdalen mahdollista lähtöä St James’ Parkille tai minnekään muuallekaan, mutta toivoisi tämän jäävän alaisuuteensa.

– Haluan Aaronin olevan mukanamme. Olen erittäin iloinen, että minulla on kaksi erittäin, erittäin hyvää maalivahtia. Haluamme olla parempia, joten haluamme vain lisää sitä, mitä meillä jo on. Se on tarkoituksemme, Arteta kertoi lehdistölle tiistaina.

– En voi kuitenkaan sanoa, etteikö yksikään Arsenalin pelaaja lähtisi tammikuussa. Tai että joku heistä jäisi tänne seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. En voi taata, ettei kukaan ei lähde tammikuussa. Newcastleen tai muuhun seuraan. En voi sanoa sitä.