Manchester City tekee historiaa ja voittaa Valioliigan mestaruuden tälläkin kaudella, sanoo joukkueen manageri Pep Guardiola.

Hallitseva mestari on pudottanut pisteitä kolmessa edellisessä sarjaottelussaan Liverpoolia, Chelseaa ja Tottenhamia vastaan, päästäen samassa yhteensä kahdeksan maalia.

Se hukkasi johtoasemansa kahdesti sunnuntaina, kun City jäi 3–3-tasapeliin Ange Postecogloun tarmokasta Spursia vastaan.

Guardiola ei kuitenkaan ole heikentyneestä vireestä moksiskaan, luottaen väkevästi neljänteen peräkkäiseen ja samalla historialliseen Valioliigan mestaruuteen.

– Tunteeni tänään on se, että voitamme Valioliigan, Guardiola sanoi BBC:n mukaan lehdistölle ennen keskiviikkoillan Aston Villa -vierailua.

– Jos pelaamme sillä tasolla, jonka näytimme Liverpoolia ja Tottenhamia vastaan, voitamme jälleen (Valioliigan).

– Ihmiset eivät usko sitä näiden kolmen tasapelin jälkeen, mutta meistä tuntuu, että aiomme tehdä sen uudelleen, tietäen, ettei se kuitenkaan ole helppoa, koska yksikään joukkue ei ole vielä tehnyt sitä [voittanut neljää peräkkäin].

– Vaikeus on olemassa ja oli jo viime kaudella, mutta jos kysyt minulta tänään, mitä tunnen, aiomme tehdä sen uudelleen.

BBC Sport

@BBCSport
Pep Guardiola says Manchester City will win the Premier League this season 🏆👀