Brightonin manageri Roberto de Zerbi paljastaa aloittaneensa neuvottelut uudesta sopimuksesta seuran kanssa.

De Zerbi, joka saapui Amex Stadiumille syyskuussa 2022 täyttämään Chelseaan lähteneen Graham Potterin saappaat, ohjasi Brightonin viime kaudella kuudenneksi ja ensimmäistä kertaa koskaan Euroopan kentille.

Brighton on Valioliigassa nyt kahdeksantena ja selviytynyt Eurooppa-liigan pudotuspeleihin.

– Teen yleensä töitä ollakseni onnellinen ja nauttiakseni (valmentamisesta), ja tunnen oloni erittäin hyväksi Brightonissa, sanoo De Zerbi, jonka nykyinen sopimus ulottuu vuoteen 2026.

– Minulla on loistava suhde pelaajiin, seuraan, Tony Bloomiin (puheenjohtaja], Paul Barberiin (toimitusjohtaja), David Weiriin (tekninen johtaja) ja kaikkiin Brightonissa työskenteleviin.

– Kyllä, keskustelemme uudesta sopimuksesta, mutta tällä hetkellä se on [vain] keskustelua. Sitä ei ole vielä tehty.

Brightonin edistyminen niin kotimaan kuin Euroopan kentillä on johtanut spekulaatioihin De Zerbin tulevaisuudesa.

44-vuotiasta italialaistaktikkoa on yhdistetty syksyn aikana muun muassa Real Madridiin, missä hänen maanmiehensä Carlo Ancelottin tulevaisuus on ollut ajoittain hämärän peitossa.

Entinen Sassuolon ja Shakhtar Donetskin päävalmentaja kuitenkin sanoo, ettei hänellä ole suunnitelmia lähteä Brightonista, mikäli seura jakaa hänen kunnianhimonsa.

– Jos tavoitteet ovat samat kuin seuran, minulle on kunnia työskennellä Brightonissa. En yritä päästä korkeammalle tasolle, De Zerbi lisäsi.

– Tärkeintä minulle on työskennellä vakavasti, hyvän joukkueen ja hyvien pelaajien kanssa. Minulle on tärkeää saavuttaa tärkeä tavoite.

LUE LISÄÄ!