Asiantuntija Tim Sherwood uskoo Manchester Unitedin luovuttaneen pelin kotitappiossa Bournemouthia vastaan. Kirsikat murskasivat vaisun isäntänsä peräti 3-0-lukemin lauantai-iltapäivässä.

Unitedin esitys oli poikkeuksellisen heikko keskiviikon vahvan Chelsea-voiton jälkeen. Sherwood näkee joukkueen ongelmien olleen havaittavissa jo edellisissä kamppailuissa.

– Peliesitykset ovat olleet aiemminkin näin huonoja, mutta he ovat selvinneet siitä. He paransivat Chelseaa vastaan, koska heidän ei tarvinnut hallita peliä. He pystyivät pelaamaan vastaiskujalkapalloa, Sherwood arvioi Soccer Saturday -ohjelmassa.

– Vastaiskupelissä ei ole mitään vikaa, mutta kun vastustaja vetäytyy alas, on löydettävä keinot avata se lukko. Heillä ei ollut Bruno Fernandesia lukuunottamatta mitään luovuutta.

– Mutta Bruno ei tee töitä alaspäin. Hän jätti Amrabatin yksin, jolla ei ollut jaloissa liikettä.

– Bournemouthilla oli toimiva pelisuunnitelma ja he viimeistelivät tehokkaasti. He pääsivät kuitenkin pelaamaan aika mukavuusalueellaan. Kyseessä oli sarjan 16. sijalla oleva joukkue Old Traffordilla vieraana. Manchester Unitedin olisi pitänyt pystyä tuolla määrällä maailmanluokan pelaajia ja käyttämällä rahallaan murtamaan heidät.

– United pelasi vielä huonommin toisella puoliskolla. Ihan kuin he olisivat heittäneet pyyhkeen kehään. Se on ikävää kannattajille. En näe Manchester Unitedin pääsevän näillä esityksillä neljän parhaan joukkoon.

LUE MYÖS!