Scott McTominay kertoo Manchester Unitedin pelaajien seisovan Erik ten Hagin takana. Hollantilaismanagerin asema on kyseenalaistettu mediassa lauantain 0-3-murskatappion jälkeen Bournemouthia vastaan.

Ten Hag palkittiin vasta marraskuun kuukauden valmentajana. Seura on tiistaina Bayern Münchenia vastaan Mestarien liigassa pakkovoiton edessä.

McTominay on työskennellyt aiemmin Unitedissa José Mourinhon, Ole Gunnar Solskjaerin ja Ralf Rangnickin alaisuudessa. Skotlannin maajoukkuepelaaja vakuuttaa, ettei ten Hag ole menettänyt edeltäjiensä tavoin pukukopin luottamuksesta.

– Tämä on ensisijaisesti pelaajien vastuulla. Meillä on uskomattomia pelaajia ja meillä on tällä hetkellä myös suuria persoonia pukukopissa, McTominay kommentoi BBC:lle.

–Kyse ei ole nyt siitä, mitä muiden valmentajien kanssa oli. Silloin oli ajoittain varsin myrkyllisiä aikoja. Pojat seisovat nyt valmentajan takana. Meillä on mahtava valmennustiimi. Haluamme vain pärjätä hyvin.

LUE MYÖS!