Harry Redknapp valmensi Tottenhamia vuodet 2008-12.

Redknapp johdatti Tottenhamin kahdesti neljän joukkoon Valioliigassa. Tottenham eteni Redknappin alaisuudessa Mestarien liigan puolivälierävaiheeseen keväällä 2011.

Redknapp, 76, työskentelee nykyään Bournemouthin neuvonantajana. 

ESPN haastatteli Redknappia, joka kertoi mielipiteensä Tottenhamista ja Ange Postecoglousta. Redknappin mielestä Tottenham on kehittynyt, vaikka se myi Harry Kanen Bayern Müncheniin.

– Tottenham on parempi joukkue tällä kaudella. He menettivät Kanen myötä parhaan pelaajansa, mutta kokonaisuudessa joukkue voi olla parempi kuin aiemmin, sillä he hankkivat 3-4 hyvää pelaajaa. He tekivät hyviä hankintoja. Kyse on hyvin pelaajien hankkimisesta ja siitä, että saat heistä parhaan irti. Kyse ei ole mistään taikatempuista.

– He rakentavat joukkuetta ja toivottavasti he voivat taistella mestaruudesta joka kausi. Jos he haluavat nousta aivan kärkisijoille, kuten Arsenal on noussut, on heidän siinä tapauksessa tehtävä peliliikkeitä. Myös riskialttiita liikkeitä, Redknapp viittasi siirtomarkkinoihin.

Redknapp on tyytyväinen Postecogloun tekemään työhön.

– Nostin Angen nimen esiin jo silloin, kun tuli selväksi, ettei Pochettino palaisi seuraan. Pidän Angesta. Hän sanoo järkeviä asioita. Ange tuntee pelin, saa mielipiteensä esiin, tekee joukkueesta yhtenäisen ja on lisäksi tehnyt hyvää työtä.