Wolverhamptonin entinen käskyttäjä Julen Lopetegui haluaa kovasti palata valmentamaan Valioliigaan.

Lopetegui, 57, pestattiin Wolvesin kesken viime kauden ja pelasti joukkueen putoamiselta. Hän kuitenkin jätti seuran kesällä juuri ennen kauden alkua petyttyään Wolvesin toimiin siirtomarkkinoilla.

Espanjalaisluotsia on viety huhuissa muun muassa Saudi-Arabiaan, mutta Lopetegui on pysytellyt Wolveista lähtönsä jälkeen Englannissa. Hän on kierrellyt vaimonsa kanssa maata ja käynyt keskusteluja useiden paikallisten jalkapallon huippujärjestöjen kanssa.

– Sen takia olen sanonut ei eri maille ja tilanteille, koska haluaisin jäädä Englantiin. Minusta tuntuu, että tiimimme vasta aloittelee täällä ja haluamme saavuttaa unelmamme, kertoi Lopetegui Sky Sportsin haastattelussa.

– Tapa, jolla maa elää jalkapalloa täällä, on erityinen. Täällä on maailman paras liiga, maailman kilpailukykyisin liiga, paras ympäristö pelaajille, valmentajille ja kannattajille.

Lopetegui sanoo, että hänelle tärkeintä ei ole löytää suurseuraa työnantajaksi. Hän haluaa vain oikean projektin.

– Olen taistellut mestaruuksista, olen taistellut eri tavoitteista, mutta tietenkin tärkeintä on tuntea, että sinulla on projekti, johon voit laittaa oman leimasi, jossa voit työskennellä ja parantaa koko seuran suorituskykyä. Jos minulta kysytään, haluaisin tällaisen haasteen ja pystyä saavuttamaan kaikki seuran tavoitteet.

– Minun on oltava valmis. Kun otat haasteen vastaan, kyse ei ole vain pelaajista ja tavasta, jolla haluat pelata… Mielestäni sinun on ymmärrettävä, missä olet, mikä on seuran kulttuuri ja historia.

Aiemmin urallaan Lopetegui on valmentanut myös muun muassa Portoa, Real Madridia, Sevillaa ja Espanjan maajoukkuetta.

Danyal Khan

@DanyalHKhan

Danyal Khan

@DanyalHKhan
Had a lovely chat with Julen Lopetegui - we spoke about Wolves, his next challenge, Jude Bellingham at his old club & his friend Gareth Southgate!

Interview out tomorrow on @SkySportsNews.

#wwfc #wolves #epl #PremiereLeague
Really enjoyed sitting down with Julen - full interview below about why he would like to return to the Premier League and expanding on he said keeping #wwfc #wolves up is his greatest achievement so far.

skysports.com/amp/football/n…
skysports.com

Julen Lopetegui exclusive: Former Real Madrid boss on why he wants to return to Premier League and...

Former Wolves boss Julen Lopetegui sat down with Sky Sports News for an exclusive chat as he discusses his desire for a Premier League return while also reflecting on his spell at Wolves which saw...

Linkki twiittiin.