Liverpool voitti Fulhamin keskiviikkona kotikentällään 2-1 liigacupin välierien avausosassa.

Fulham siirtyi johtoon 19. minuutilla. Virgil van Dijk epäonnistui puskussaan Liverpoolin rangaistusalueen tuntumassa ja vieraat iskivät nopeasti palloon kiinni. Andreas Pereira pelasi pallon takaviistoon Willianille, joka tanssahteli lähemmäksi maalia ja latasi lopuksi pelivälineen sisään.

Liverpool piti avausjaksolla selkeästi enemmän palloa, muttei saanut luotua juurikaan paikkoja.

Toisella jaksolla Liverpool tuli tasoihin 68. minuutilla. Curtis Jonesin veto otti ison kimmokkeen Tosin Adarabioyosta ja pallo lensi isossa kaaressa verkon perukoille.

Kotijoukkue osui toistamiseen vain pari minuuttia myöhemmin. Pallo kulki Diogo Jotan ja Darwin Núñezin kautta Cody Gakpolle, joka ohjasi kuulan sisään.

Jälkimmäinen osaottelu pelataan 24. tammikuuta Craven Cottagella. Toisessa välieräparissa vastakkain ovat Chelsea ja Mestaruussarjan Middlesbrough, joka voitti avausosan kotonaan 1-0. Viaplay näyttää ottelut.

B/R Football

@brfootball
56'—Darwin Núñez and Cody Gakpo subbed on with Liverpool behind

68'—Núñez assists Curtis Jones

71'—Núñez assists Gakpo