Liverpool-legenda Jamie Carragher uskoo, että Conor Bradleyn on jatkettava avauskokoonpanon oikeana laitapakkina Trent Alexander-Arnoldin sijasta.

Bradley, 20, nousi viime kuun alussa Liverpoolin avauskentälliseen Alexander-Arnoldin, 25, loukattua polvensa.

Viime viikonloppuna Bradley syötti kaksi maalia, kun Liverpool kaatoi Norwichin FA Cupissa 5-2. Alexander-Arnold palasi keskiviikkona kokoonpanoon, kun Liverpool isännöi Chelseaa Valioliigassa, mutta Bradley oli hänen sijastaan avauksessa ja jatkoi huippuesityksiään.

Nuorukainen urakoi Chelseaa vastaan 67 minuuttia ja tilastoi itselleen yhden osuman ja kaksi maalisyöttöä. Peli päättyi Liverpoolin 4-1-voittoon.

Tulevana sunnuntaina Liverpool vierailee Arsenalin luona Valioliigan kärkitaistossa. Carragherin mukaan Bradley on ansainnut kuudennen peräkkäisen paikkansa avauskentällisessä.

– Bradleyn esitykset tuottavat Jürgen Kloppille todellisen dilemman siitä, mitä hän tekee viikonloppuna, kommentoi Carragher Sky Sportsille.

– Bradley on nuori pelaaja, ja hänellä on ollut loistava alku. Hänen loppu-uransa ei tule jatkumaan näin viikosta toiseen – tulee paljon ylä- ja alamäkiä, loukkaantumisia, vireen katoamista – mutta hänellä on hyvä putki päällä ja sitä pitää jatkaa. Siksi hänen pitäisi mielestäni aloittaa viikonloppuna.

– Monet ihmiset, minä mukaan lukien, ovat sanoneet jo pitkään, että Trent Alexander-Arnoldin ollessa oikeana pakkina on vaikeaa hankkia joku varamieheksi, koska he tietävät, että he eivät pääse pelaamaan. Hän on niin hyvä.

– Toinen asia, josta aina puhumme Trentin kohdalla, on se, siirtyykö hän lopulta keskikentälle? Jos Bradley jatkaa pelaamistaan tällä tasolla, on alettava miettiä, miten molemmat pelaajat saadaan joukkueeseen.

Premier League

@premierleague
Only two defenders under the age of 21 have contributed to three goals in a single Premier League match...

You guessed it, those two players are Trent Alexander-Arnold and Conor Bradley 🤝

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!