Ivan Toney palasi pelikentille muutama viikko sitten.

Toney kärsi Englannin jalkapalloliitolta saamansa kahdeksan kuukauden pelikiellon rikottuaan pelaajille asetettuja vedonlyöntisääntöjä.

Brentford-hyökkääjä on palannut pelikentille tehokkaasti. Kolmeen sarjaotteluun on syntynyt kaksi maalia. Toney viimeisteli viime kaudella komeat 20 maalia Valioliigassa.

Englannin A-maajoukkueessakin esiintynyt Toney ehti olla pelikieltonsakin aikana siirtohuhujen kohteena. Tiettävästi ainakin Arsenal oli pitkään Toneyn kintereillä.

Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank paljasti Tipsbladetin haastattelussa, ettei seura saanut lopulta ainuttakaan tarjousta Toneysta tammikuun siirtoikkunassa. Frankin mukaan Toney vaihtanee kuitenkin maisemaa kesällä.

– On varsin selvää, että Toney todennäköisesti myydään kesällä. Parhaan pelaajasi myyminen voi olla kallista, mutta toisaalta tiedämme, että kesällä hänellä on enää vuosi sopimustaan jäljellä. Tiedämme, mikä Toneyn arvo on. Mielestäni maailmassa ei ole juurikaan Toneyta parempia hyökkääjiä. Toney on todella hyvä hyökkääjä, ja hän on parhaassa peli-iässä.

– Henkilökohtaisesti valmentajan näkökulmasta haluaisin pitää Toneyn joukkueessani, mutta toisaalta jossain vaiheessa olisi hienoa nähdä hänet huippuseurassa. Tänä talvena emme saaneet hänestä ainuttakaan tarjousta, mutta olisin yllättynyt, jos monet seurat eivät olisi hänen kintereillään.

LUE MYÖS