Jesse Lingard siirtyy Etelä-Koreaan.

Etelä-Korean pääsarjaseura FC Seoul tiedotti tehneensä kaksivuotisen sopimuksen Lingardin kanssa. Lingard siirtyy seuraan vapaana agenttina.

Lingard, 31, ehti olla työttömänä viime kesästä lähtien. Lingardin sopimus Nottingham Forestin kanssa päättyi, eikä sitä uusittu. Lingard etsi sittemmin työpaikkaa muun muassa Valioliigasta ja harjoitteli viime kesän West Hamin kanssa.

– Minulla oli useita tarjouksia, mutta FC Seoul osoitti todellista intohimoa lähettäessään minulle konkreettisen tarjouksen paperilla, kun taas muut seurat lähestyivät minua verbaalisesti. Keskityn jalkapalloon. Se on minulle kaikista tärkeintä, Lingard totesi lehdistölle.

Lingard on pelannut urallaan 182 ottelua Valioliigassa. Lingard voitti Manchester Unitedin kanssa Eurooppa-liigan, FA Cupin, Liigacupin ja Community Shieldin.

LUE MYÖS