Valioliigassa pelattiin lauantaina alkuillasta viisi ottelua.

Valioliigan kärkipaikkansa muutamaksi tunniksi menettänyt Liverpool nousi takaisin sarjan kärkeen voitettuaan Burnleyn 3-1. Diogo Jota, Luis Díaz ja Darwin Núñez vastasivat Liverpoolin maaleista. Núñezille maali oli ensimmäinen Anfieldilla sitten lokakuun. Dara O’Shea iski Burnleyn ainokaisen.

Trent Alexander-Arnold syötti Jotan maalin, ja nousi samalla Valioliigan historian eniten maalisyöttöjä antaneeksi puolustajaksi. Alexander-Arnold on antanut Valioliigassa 58 maalisyöttöä. Liverpool johtaa Valioliigaa kahden pisteen erolla ottelun vähemmän pelanneeseen Manchester Cityyn.

Brentford haki Wolverhamptonista vakuuttavan 2-0-vierasvoiton. Ivan Toney onnistui jälleen maalinteossa. Toney on tehnyt neljään otteluun kolme maalia. Wolverhamptonin ykköstähti Matheus Cunha jätti ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi.

Tottenham voitti Brightonin lopulta 2-1. Ottelu näytti jo päättyvän tasapeliin, mutta Brennan Johnson iski 96. minuutilla Tottenhamin voittomaalin. Myös Pape Matar Sarr ja Pascal Groß onnistuivat maalinteossa.

Fulham voitti Bournemouthin 3-1. Sheffield United haki sen sijaan täydet pisteet Lutonista niin ikään maalein 3-1.

LUE MYÖS: Erling Haaland iski Evertonin kumoon Valioliigassa – Manchester City sarjakärkeen

Squawka

@Squawka
At 25 years old, Trent Alexander-Arnold has now provided more Premier League assists than any other defender in the competition’s history.

A truly generational talent.