Manchester City eteni tiistaina FA Cupin puolivälieriin. Manchester City voitti yksiosaisessa neljännesvälieräottelussa Luton Townin peräti 6-2.

Erling Haaland oli joukkueensa suurin sankari. Maalitykki iski jopa viisi maalia Lutonin verkkoon. Myös Mateo Kovačić onnistui maalinteossa.

Haaland vei Manchester Cityn johtoon jo kolmannella minuutilla. Kevin De Bruyne pelasi pallon maalin eteen juosseelle Haalandille, eikä norjalaiskärki erehtynyt. 1-0.

Toinen maali syntyi varttia myöhemmin, ja oli saman kaksikon käsialaa. De Bruyne syötti pallon pystyyn juosseelle Haalandille. Haaland laukoi pelivälineen Tim Krulin jalkojen välistä maaliin. 2-0.

Haaland viimeisteli hattutemppunsa ennen taukoa. De Bruyne syötti myös kolmannen maalin. Toisen jakson alussa syntyi loput kaksi maalia.

FA Cupin neljännesvälierät jatkuvat keskiviikkona. Glen Kamaran Leeds haastaa vieraskentällä Chelsean. Liverpool isännöi Southamptonia Anfieldilla. Manchester United sen sijaan ottaa mittaa Nottingham Forestista. Brighton vierailee Wolverhamptonin isännöitävänä. Viaplay näyttää ottelut.